Nieuw begin

Per 1 september begint er een nieuw hoofdstuk in ons leven. Vanaf deze datum zal ik niet langer werkzaam zijn bij Stichting OostEuropa Zending en partners.  Deze beslissing hangt samen met de worsteling die de stichting heeft om ,als geloofszending te voorzien in voldoende middelen voor het levensonderhoud van ons als gezin. We kijken terug op 21 vruchtbare jaren samenwerking in zending en hulpverlening.

Ik heb 21 jaar met de stichting gewerkt afwisselend als veldmanager, bureau manager en projectcoördinator in Oost-Europa en Azië.  Zo hielp ik bij de doorstart van het project Hulp aan Tsjernobylkinderen, Barnabas jongerenconferenties,  Mission Schools Pakistan, en hernieuwen van het netwerk rond Israël Support. Ik mocht zien hoe het werk in Oekraïne tot bloei kwam en hoe het werk in Albanië hernieuwd aandacht kreeg. Ook heb ik met veel plezier gewerkt aan de promotie van het werk via beurzen, stands en presentaties. Later kwamen hier redactionele werkzaamheden bij, het maken van videopresentaties en het ontwikkelen van websites. Met name de brede inzet en korte lijnen van veld naar sponsor spraken mij altijd erg aan.

Wil je ook na 1 september met ons in contact blijven dan kan dat via ons privé emailadres: jsterre@solcon.nl of volg ons via Facebook. Mijn telefoonnummer blijft ongewijzigd.

Met vriendelijke groet,

Jaco van der Sterre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Subscribe without commenting